Sa lucrez de acasa – da ori ba?

Work-at-Home

A fi traducator este o provocare. A fi traducator liber-profesionist este o provocare si mai mare, opineaza colaboratorii de la biroul de traduceri notariale Constanta. A lucra pe cont propriu si, de cele mai multe ori, de acasa, genereaza niste probleme speciale, pe care munca la birou nu le cunoaste, dar si niste delicii de care angajatii full-time sunt lipsiti. Colaboratorii de la traduceri apostilate Constanta au cerut opinii spontane catorva dintre colegii si lor, le-au adunat la un loc si vi le ofera, lasandu-va sa alegeti daca lucratul de acasa e benefic sau nu.

“Orice ai face, nu scapi de familie. E greu sa le spui sa te lase in pace, asa cum ai face cu un coleg mai agasant. In plus, cand lucrezi intr-un birou, ai ocazia sa cunosti persoane noi”.

“Cred ca aceia care lucreaza de acasa fac mai mult intr-un timp mai scurt. Nu te suna seful cel coleric intr-una si nu te incetineste niciun coleg mai lent” (colaboratorii de la traduceri apostile Haga Constanta au mentionat ca textul initial avea si un smiley).

“Fara calatoria catre si de la serviciu, nu mai ai sansa sa te relaxezi si sa-ti pregatesti mintea pentru munca si nici sa te eliberezi de tensiunea ei dupa ce ai terminat. Mi-e dor de acea separare clara a timpului petrecut pentru relaxare si a timpului petrecut acasa”.

“Chiar apuci sa iti vezi copiii crescand. Problema este ca esti nevoit sa ii vezi si cand ar trebui sa muncesti!”

“Nu mai trebuie sa te enervezi in trafic sau sa pleci pe ploaie sau ninsoare. Iar in autobuz sau metrou, nu mai esti obligat sa ii asculti pe unul sau pe altul cum urla la telefon”.

“Din punct de vedere financiar, iti lipsesc toate tratatiile si activitatile sponsorizate de companie”.

“Viata e mai ieftina asa. Nu mai dai bani pe transport sau haine de soi. Si e sigur mai ieftin sa iei pranzul acasa”.

“E cam periculos pentru workaholici. Tentatia de a mai lua un proiect poate dauna serios timpului liber”.

“A impartasi idei cu alti colegi de birou poate duce la rezultate mai bune. Iar barfa de la cafea e nepretuita”.

“Ador libertatea asta. Pui muzica in camera, nu in casti, stai cu picioarele pe masa si cu laptopul in brate si te simti excelent”.

“E dificil sa te pui pe treaba. Trebuie sa ai o foarte buna auto-disciplina”.

“Daca ai vreo problema tehnica, esti pe cont propriu. Nu exista niciun departament tehnic la care sa te rastesti”.

“No bosses”.

Sursa imagine: www.timemanagementninja.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Lasă un comentariu