Despre noi

Societatea noastra de traducatori a fost infiintata in anul 2011, de o echipa tanara si motivata oferind astfel la momentul actual un plus de experienta pe piata.

Intreaga echipa de traducatori va pune la dispozitie rezultatul anilor de studii superioare in domeniu, precum si cel al specializarilor efectuate in strainatate.

Pornind de la ideea ca majoritatea clientilor precum si viitorii clienti sunt oameni de afaceri si societati pentru care timpul si calitatea sunt extrem de valoroase, in concluzie am decis ca incepand cu anul 2012 sa le venim in ajutor prin simplificarea tuturor etapelor ce tin de domeniul traducerilor.

Asadar, cu un plus de flexibilitate, venim in sprijinul dumneavoastra prin oferirea posibilitatii de a efectua traduceri in regim de urgenta, prin respectarea termenelor de predare stabilite de comun acord precum si oferind posibilitatea de a ne ocupa si de legalizarea notariala a actelor dvs.

Traducerile se vor preda in general in format electronic sau redactate. Traducatorii nostrii au fost selectati cu atentie, acestia avand o experienta in domeniul de traduceri autorizate, fiind autorizati de Ministerul Justitiei.

Acestia formeaza o echipa ambitioasa ce reuseste cu succes sa realizeze traducerea profesionala a tuturor documentelor, indiferent de domeniu, datorita pregatirii superioare , a experientei acumulate in timp si a principiului solid al societatii de a satisface toate cerintele si pretentiile clientilor nostrii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s