Citate politice memorabile – Sarah Palin

Multa lume deplange faptul ca Hillary Clinton nu a ajuns presedinte al Statelor Unite ale Americii, insa multi uita ca o femeie a mai fost implicata in lupta prezidentiala acum cativa ani, cand Sarah Palin a candidat ca Vicepresedinte alaturi de John McCain, au mentionat colaboratorii de la traduceri rezumate teze de doctorat Constanta. Stiind ca este un personaj controversat si foarte slobod in declaratii pe masura, traducatorii de rezumat teze de doctorat Constanta s-au gandit sa dea o raita prin tezaurul declaratiilor ei politice:

Mr. President, the only things that stops a bad guy with a nuke is a good guy with a nuke – Domnule presedinte, singurul lucru care il opreste pe un om rau care are o nucleara este un om bun care are o nucleara.

I love those hockey moms. You know what they say the difference between a hockey mom and pitbull is? Lipstick – Le ador pe mamele de hochei (mame conservatoare, care isi imping fii sa practice hocheiul, ca sa fie barbati puternici – n.n.). Stiti care se spune ca ar fi diferenta dintre o mama de hochei si un pitbull? Rujul.

We eat, therefore we hunt – Mancam, deci vanam.

When we talk about fighting for our country, we’re talking about our vote, our vote is our arms – Cand spunem ca luptam pentru tara noastra, vorbim despre voturi, acestea sunt bratele noastre.

My fellow citizens, the American Presidency is not supposed to be a journey of personal discovery – Dragi concetateni, institutia prezidentiala in America nu este facuta sa fie o calatorie de auto-cunoastere.

Each of us knows that we have an obligation to care for the old, the young and the sick. We stand strongest when we stand with the weakest among us – Fiecare dintre noi stie ca are obligatia de a avea grija de cei batrani, de cei tineri si de cei bolnavi. Suntem puternici atunci cand suntem alaturi de cei slabi.

Folks, this government isn’t too big to fail, it’s too big to succeed – Oameni buni, acest guvern nu este prea mare, ca sa esueze, este prea mare, ca sa aiba succes.

Sursa imagine: www.wonkette.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s