Zambiti, copii!

Astazi este 1 iunie, Ziua Copilului de pretutindeni, asa ca traducatorii engleza certificate Constanta s-au gandit sa compileze cateva aforisme care sa celebreze pe micutii de pretutindeni, dar si pe copiii din fiecare adult:

It is easier to build strong children than to repair broken man – Este mai usor sa construiesti copii puternici decat sa repari maturi defecti (Frederick Douglass).

Live so that when your children think of fairness, caring and integrity, they think of you – Traieste in asa fel incat, atunci cand copiii tai se gandesc la corectitudine, grija si integritate, sa se gandeasca la tine (H. Jackson Brown, Jr.).

Children learn to smile from their parents – Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor (Shinichi Suzuki).

There are two lasting bequests we can hope to give our children. One of these is roots, the other, wings – Exista doua mosteniri durabile pe care le putem spera sa le lasam copiilor nostri – Una consta in radacini, cealalta, in aripi (Johan Wolfang von Goethe).

To maintain a joyful family requires much from both the parents and the children. Each member of the family has to become, in a special way, the servant of the others – Pentru a pastra o familie fericita, e nevoie de mult atat din partea parintilor, cat si din a copiilor. Fiecare membru al familiei trebuie sa se puna, intr-un fel anume, in slujba celorlalti (Papa Ioan Paul al II-lea) – un citat la care colaboratorii de la traduceri engleza certificate Constanta inca reflecteaza.

A true conservationist is a man who knows that the world is not given by his fathers, but borrowed from his children – Un om cu adevarat preocupat de protectia mediului este un om care stie ca planeta nu este mostenita de la parintii sai, ci imprumutata de la copiii sai (John James Audubon).

Keep me away from the wisdom which does not cry, the philosophy which does not laugh and the greatness which does not bow before the children – Tineti-ma departe de intelepciunea care nu plange, filosofia care care nu rade si maretia care nu se inclina in fata copiilor (Khalil Gibran).

Sursa imagine: www.capcaweb.net.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s