Ce se intampla la inmatricularea in Bulgaria

Dupa iuresul inmatricularilor in Romania, iscat de eliminarea timbrului de mediu, colaboratorii de la traduceri rapide bulgara Constanta au remarcat ca stirile despre introducerea unei noi taxe similare i-a pus in expectativa pe multi soferi care au masini inmatriculate in Bulgaria. Deoarece nu cred ca achizitionarea de masini din tara vecina va inceta prea curand, colaboratorii de la traduceri acte notariale bulgara Constanta s-au gandit sa prezinte cateva dintre procedurile inmatricularii unei masini in Bulgaria.

La inmatriculare sunt necesare urmatoarele acte: cartea de identitate a proprietarului; cartea de identitate si talonul de circulatie a autovehicului in original; dovada proprietatii asupra masinii (contract de vanzare-cumparare sau facturi), incluzandu-l atat pe proprietarul trecut in talonul masinii, cat si pe cel pe numele caruia se doreste inmatricularea, in cazul in care nu este vorba despre una si aceeasi persoana.

Se recomanda atentie la verificarea tuturor actelor rezultate din procedura inmatriculare in Bulgaria; in mod normal, lista acestora include:

– Cartea de identitate a masinii in original;

– Talonul masinii in original;

– Dovada ITP-ului initial al masinii;

– Contract de vanzare-cumparare si actele aferente, in functie de modul de inmatriculare a masinii (pe firma sau persoana fizica).

Se recomanda, de asemenea, atentia la cerintele specifice ale autoritatilor bulgare referitor la inmatricularea masinii, in special cele tehnice, uneori diferite de cele din Romania.

Mai multe detalii despre procedurile de inmatriculare in Bulgaria puteti gasi pe site-ul www.inmatriculari-bulgaria.ro.

Sursa imagine: www.reporterntv.ro.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s