Traducerile si avantul tehnologiei

mymanu-clik-wireless-earbuds-homep-1

Unul dintre pericolele care ii pandesc pe oamenii contemporani, ocupati pana peste cap si absorbiti de grijile zilnice, este sa uite sa priveasca in viitor, au opinat colaboratorii de la traduceri articole web Constanta. Incercand sa si puna in aplicare ce predica, traducatorii de articole web din Constanta urmaresc chiar evolutiile tehnologice ale domeniului din care fac parte si astfel au aflat despre un dispozitiv care are potential sa revolutioneze domeniul comunicarii umane.

Acest dispozitiv se numeste Mymanu Clik si consta intr-un dintr-o casca wireless care se introduce in ureche si care, potrivit producatorilor, prezinta capacitatea de a recunoaste si traduce 37 de limbi (inclusiv franceza, spaniola si japoneza, limba de fiind engleza) in timp real.

O particularitate a acestui produs este faptul ca are beneficiaza de un chip care economiseste energie, astfel ca Mymanu Clik poate fi folosit timp de aproape sase ore fara a fi incarcat.

Dispozitiv se poate conecta la un smartphone, fapt care ii sporeste capacitatile de a detecta limba care se vorbeste in preajma utilizatorului, insa caracteristica si mai importanta, asa cum este promovata de catre producatori, este ca Mymanu Clik poate functiona si fara conexiune la Internet, ceea ce ii sporeste utilitatea in zone izolate, unde comunicarea cu localnicii este vitala, iar sansele ca acestia sa vorbeasca limbi de circulatie internationala sunt mai reduse.

Produsul va prezenta o suprafata sensibila la atingere, astfel ca utilizatorul va putea modifica setariles la fel ca in cazul unui smartphone. De asemenea, diversele configuratii si notificari vor fi semnalizate printr-un LED.

Produsul va prezenta, de asemenea, posibilitatea de a fi adjustat la particularitatile fizice ale utilizatorului, astfel incat folosirea indelungata sa nu afecteze sanatatea auditiva a acestuia.

Sursa imagine: www.mymanu.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s