Citate politice memorabile – Lyndon Johnson

lyndon-johnson

Avand si cativa cinefili impatimiti printre ei, colaboratorii de la traduceri materiale video Constanta au aflat ca, printre multele aparitii cinematografice ale anului, se numara si una intitulata LBJ, avand ca subiect viata presedintelui american Lyndon Johnson. Ca urmare, traducatorii de materiale video din Constanta s-au gandit sa compileze cateva citate ale acestuia, ca sa pregateasca terenul pentru vizionare:

Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose – Ce-a fost ieri nu se poate recupera, dar ce va fi maine se poate castiga sau pierde.

I once told Nixon that the Presidency is like being a jackass caught in a hail storm. You’ve got to just stand there and take it – I-am spus odata lui Nixon ca a fi presedinte seama cu a fi un magar prins de grindina. Pur si simplu trebui sa stai si sa induri.

When the burdens of the presidency seem unsually heavy, I always remind myself it could be worse. I could be a mayor – Cand povara presedintiei pare neobisnuit de grea, imi aduc aminte singur ca ar putea oricand sa-mi fie mai rau. As putea sa fiu primar.

A president’s hardest task is not to do what is right, but to know what is right – Cea mai grea sarcina a unui presedinte nu este sa faci ce este corect, ci sa stii ce este corect.

I don’t believe I’ll ever get credit for anything I do in foreign affairs, no matter how successful it is, because I didn’t go to Harvard – Nu cred ca o sa primesc vreodata aprecieri pentru orice as face pe plan extern, indiferent de cat de mult succes as avea, pentru ca nu am fost la Harvard.

You might say that Lyndon Johnson is a cross between a Baptist preacher and a cowboy – se poate spune ca Lyndon Johnson este o incrucisare intre un predicator baptist si un cowboy.

Sursa imagine: www.thedailybeast.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s