Traducatorul freelancer – incotro?

freelance

A lucra intr-o echipa este intotdeauna mai productiv, au opinat colaboratorii de la traduceri speciale Constanta, dar tot atat de adevarat este ca multi profesionisti din domeniul traducerilor aleg sa lucreze pe cont propriu sau, cum se spune mai noi, sa fie freelancer-i. Acesta este un pas important, nu lipsit de dificultati, una dintre acestea fiind atragerea de clienti. Pentru a veni in ajutorului tuturor celor care au pornit pe aceasta cale, traducatorii de materiale speciale Constanta au compilat cateva sfaturi legate de promovarea unui liber profesionist intr-ale traducerilor.

Traim intr-o era digitala, asa ca o prezenta online este obligatorie. Pe langa deja clasicele conturi de Facebook, Linkedin sau Google Plus, un blog bine conturat sau chiar un site sunt necesare pentru o prezentare detaliata a serviciilor, dar si a unui portofoliu si a unor realizari deosebite acumulate de-a lungul anilor.

Nu ezitati sa impartasiti celor apropiati despre noua activitate, despre planuri si abilitati, sunt cei mai in masura sa va promoveze in alte cercuri.

Referintele de la fosti clienti sunt foarte utile, nu asteptati sa va fie date de la sine, actionati prompt si cereti-le.

In orice fel de interactiune, nu ezitati sa va prezentati si sa mentionati ce activitate derulati. O astfel de insistenta, facuta ponderat, fara a-l agasa pe interlocutor, asigura o expunere foarte buna din punct de vedere al promovarii. In acest sens, utile sunt cartile de vizita, realizate atractiv si profesionist; exista pareri ca un freelancer trebuie sa-si propuna un anume numar de carti distribuite intr-o zi (10, de exemplu).

Mai presus de toate, lasati timidatea la o parte, nu ezitati sa va prezentati si inarmati-va cu rabdare si vointa, mai ales la inceput.

Sursa imagine: www.simultanetercume.org.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s