Citate politice memorabile – Hillary Clinton

hillary clinton

Timpul trece, declaratiile se intetesc si vorbele devin mai acide, pe masura ce batalia pentru presedintia Statelor Unite ale Americii se apropie de un deznodamant care nu mai e asa de previzibil, dupa cum au remarcat colaboratorii de la traduceri dosare de presa Constanta. Deoarece au prezentat deja cateva declaratii ale unuia dintre candidati, traducatorii de dosare de presa Constanta considera ca e nevoie sa dea dovada de echidistanta si sa prezinte si cateva citate ale lui Hillary Clinton:

Forgiveness is a way of opening up the doors again and moving forward, whether it’a a  personal life or a national life – iertarea este o cale de deschide usile din nou, fie ca e vorba despre viata personala sau cea publica.

Let’s continue to stand up for those who are vulnerable to being left out or marginalized – Haideti sa continuam sa luptam pentru aceia care sunt vulnerabili la a fi exclusi si marginalizati.

They [the parents – n.n.] can resist the impulse to <<prove>> their love by showering  children with things they do not need and give them precious time and attention instead – Ei [parintii – n.n.] pot rezista impulsului de a-si <<dovedi>> dragostea coplesinfu-i pe copii cu lucruri de care acestia au nevoie si si sa le ofere, mai degraba, timp pretios si atentie.

First, we parents have to back up school authority and quit making excuses for our kids when they misbehave – In primul rand, noi, parintii, trebuie sa sprijinim autoritatea scolii si sa incetam sa gasim scuze copiilor cand se poarta urat.

Learn to take criticism seriously, but not personally – Invata sa iei criticile in serios, dar nu personal.

The coldest peace is better than the warmest war – Pacea cea mai rece este mai buna decat razboiul cel mai fierbinte.

Sursa imagine: www.businessinsider.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s