Zboruri cu umor

flight

Calatoriile cu avionul nu mai sunt un eveniment exceptional, ci unul obisnuit al lumii moderne. Colaboratorii de la traduceri documente de calatorie Constanta reamintit ca fiecare zbor presupune anumite mesaje transmise de catre echipaj calatorilor si ca acestea, de obicei, pacatuiesc prin a fi aceleasi pretutindeni. Ca urmare, traducatorii de documente de calatorie Constanta au scotocit Internetul pentru a gasi exemple in care echipajele unor avioane au dat dovada de umor:

Anunt de la capitanul unui avion apartinand unei linii aeriene foarte serioase: Ladies and gentlemen, we’ve reached cruising altitude and will be turning down the cabin lights. This is for your comfort and to enhance the appearance of your flight attendants – Doamnelor si domnilor, am ajuns la altitudinea de zbor si voi stinge luminile din cabina. Aceasta va fi pentru confortul dumneavoastra si pentru a spori atractivitatea insotitoarelor noastre de zbor.

La aterizare, o insotitoare de zbor a spus: Please be sure to take all your belongings. If you’re going to leave anything, please make sure it’s something we’d like to have – Asigurati-va ca v-ati luat toate bunurile personale. daca aveti de gand sa lasati ceva, asigurati-va ca e ceva ce ne-ar placea sa luam.

Anunt referitor la iesiri: There may be 50 ways to leave your lover, but there are only 4 ways to leave the aircraft – Exista 50 de moduri sa-ti parasesti iubitul/iubita, dar numai 4 in care sa parasesti avionul.

Instructiuni referitoare la legarea centurilor: To operate your seat belt, insert the metal tab into the buckle, and pull tight. It works just like every other seat belt; if you don’t know how to operate one, you probably shouldn’t be out in public un-supervised – Pentru a lega centura, introduceti varful de metal in catarama si strangeti. Functioneaza ca oricare alta centura de siguranta; daca nu stiti cum functioneaza o astfel de centura, atunci poate ca n-ar trebui sa fiti un public nesupravegheat.

Sursa imagine: www.rsvlts.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s