Ca de inceput de an scolar

school

Astazi incepe din nou scoala, motiv de bucurie pentru multi si de intristare pentru cativa, se amuza colaboratorii de la traduceri acte studii Constanta. Stiind de aceasta ocazie, traducatorii de acte de studii Constanta au decis sa compileze cateva citate despre scoala, ca sa puteti intra mai usor in spiritul noului an:

My mother said I must always be intolerant of ignorance, but understanding of illiteracy. That some people, unable to go to school, were more educated and more intelligent than college professors – Mama mi-a spus ca intotdeauna trebuie sa fiu intoleranta cu ignoranta, dar intelegatoare cu analfabetismul. Pentru ca unii oameni, desi n-au avut ocazia sa mearga la scoala, erau mai cultivati si mai inteligenti decat unii profesori de universitate (Maya Angelou)

In school, you are taught a lesson and then given a test. In life, you’re given a test that teaches you a lesson – In scoala, inveti o lectie si apoi primesti un test. In viata, primesti un test, din care inveti o lectie (Tom Bodett)

In some parts of the world, students are going to school every day. It’s their normal life. But in other part of the world, we are starving for education… it’s like a precious gift. It’s like a diamond – In unele parti ale lumii, elevii merg la scoala in fiecare zi. E viata lor normala. Dar in altele, suntem insetati de cunoastere… e ca un dar pretios. E ca un diamant.

We learned about gratitude and humility – that some many people had a hand in our success, from the teachers who inspired us to the janitors who kept our school clean… and we are taught to value everyone’s contribution and treat everyone with respect – Am invatat despre recunostinta and modestie – faptul ca atat de multi oameni au adus ceva in drumul nostru catre succes nostru, de la profesorii care ne-au fost modele la ingrijitorii care au pastrat scoala curata… si am fost invatati sa pretuim contributia fiecaruia si sa tratam pe fiecare cu respect (Michelle Obama)

True terror is to wake up one morning and discover that your hugh school class is running the country – Adevarata teroare este sa te trezesti intr-o dimineata si sa descoperi cum colegii tai de liceu conduc tara (Kurt Vonnegut)

Sursa imagine: www.buzzquotes.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 2550723 678 986/andrinacraciun@gmail.com.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s