Citate politice memorabile – Margaret Thatcher

thatcher

Rememorand citatele politice celebre pe care le-au prezentat pana acum, colaboratorii de la traduceri caziere Constanta au constatat un aspect: apartin preponderent unor barbati. E drept, au admis traducatorii de acte auto din Constanta, politica a fost mult timp un domeniu dominat de barbati. Aceasta nu inseamna insa, au contra-argumentat colaboratorii de la traduceri certificate inmatriculare Constanta, ca nu sunt si femei care sa nu s-au remarcat intr-un mediu atat de dur. Exemplu lor a fost unul graitor, doamna „de fier” a Marii Britanii – Margaret Thatcher:

The problem with socialis is that, eventually, you run out of other peoples’ money – Problema cu socialismul este ca, la un moment dat, ramai fara banii altor oameni.

Disciplining yourself to do what you know is right and important, although difficult, is the highroad to pride, self-esteem, and personal satisfaction – A te disciplina in a face ceea ce stii ca este important, oricat ar fi de greu, este drumul cel mai sigur catre mandrie, stima de sine si satisfactie personala.

If you set out to be liked, you would be prepared to compromise on anything at any time, and you would achieve nothing – Daca pornesti de la ideea ca trebuie sa fii placut de altii, atunci esti dispus sa faci compromisuri referitoare la orice si, astfel, nu vei realiza nimic.

Europe was created by history. America was created by philosophy – Europa a fost creata de istorie. America a fost creata de filosofie.

I love argument, I love debate. I don’t expect anyone just to sit there and agree with me, that’s not their job – Iubesc discutiile in contradictoriu, iubesc dezbaterile. Nu ma astept ca cineva sa stea pur si simplu si sa fie de acord cu mine, nu asta e treaba lor.

Standing in the middle of the road is very dangerous; you get knocked down by the traffic from both sides – A sta in mijlocul drumului este foarte periculos; poti fi lovit de trafic din ambele sensuri.

Sursa imagine: www.businessinsider.com.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 2550723 678 986/andrinacraciun@gmail.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s