Citate politice memorabile – Churchill

churchill

A inceput Wimbledon-ul, iar colaboratorii de la traduceri comunicari stiintifice Constanta mai arunca un ochi pe cate un meci, cand le permite timpul. Unul dintre traducatorii de germana din Constanta si-a adus aminte ca de multisor nu s-au mai aplecat asupra unor citate politice celebre. Ca urmare, unul dintre traducatorii de comunicari stiintifice Constanta a spus ca trebuie sa dea Albionului ce-i al Albionului si sa aleaga un om politic remarcabil de acolo. Winston Churchill a parut alegerea direasca in aceasta privinta.

Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts – Succesul nu este final, esecul nu este fatal; curajul de a merge inainte conteaza cu adevarat.

Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm – Succesul consta din a merge din esec in esec fara a-ti pierde entuziasmul.

Courage is what it takes to stand up and speak; courage is also what it takes to sit down and listen – Curajul inseamna a te ridica si a vorbi; curajul inseamna insa si a te aseza si a asculta.

To improve is to change; to be perfect is to change often – A te imbunatati inseamna a te schimba; a fi perfect inseamna a te schimba des.

The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter – Cel mai bun argument impotriva democratiei este o conversatie de cinci minute cu alegatorul de rand.

A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty – Un pesimist vede dificultati in fiecare oportunitate; un optimist vede oportunitati in fiecare dificultate.

We shall defend our island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender – Ne vom apara insula cu orice pret, vom lupta pe plaje, vom lupta pe pistele de aterizare, vom lupta pe campuri si pe strazi, vom lupta pe dealuri; nu ne vom preda niciodata.

Sursa imagine: www.wikipedia.org.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 2550723 678 986/andrinacraciun@gmail.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s