Inteligenta si inovatie pe ted.com

ted

Una dintre preocuparile constante ale colaboratorilor de la traduceri prelegeri stiintifice Constanta este sa exploreze excelentul sitewww.ted.com si sa absoarba ideile inovatoare in care abunda, apreciind in acelasi timp si excelentele abilitati oratorice ale vorbitorilor. Ca un rezultat, traducatorii de prelegeri stiintifice Constanta s-au gandit sa faca o lista cu unele (in niciun caz toate) dintre prezentarile de pe www.ted.com pe care le considera demne de vizionat:

Fahad al-Attiya, A country with no water – o prezentare spectaculoasa despre cum Qatar-ul s-a ridicat de la o simpla uniune de triburi la statul modern care este astazi.

Alex Laskey – How behavioral science can lowe your energy bill – ce anume ii motiveaza pe oamenii in a fi mai responsabili cu utilizarea energiei.

Andy Yen – Think’s your email’s private? Think again – o initiativa care promite sa ofere utilizatorilor de Internet un serviciu de email cu adevarat privat (de luat in seama, au opinat colaboratorii de la traduceri web Constanta)

David Grady – How to save the world (or at least yourself) from bad meetings – cum sa scapi de sedinte plictisitoare si neproductive. Folositor oricui, oricand.

David Bismarck – E-voting without fraud – un sistem prin care votul ar fi si secret si in siguranta de orice fel de tentativa de frauda.

Dan Ariely – How equal do we want the world to be? You’d be surprised – o perspectiva lucida si deloc imbucuratore asupra a cat de mult de dorim sa fim egali cu ceilalti.

Daniel Kahneman – The riddle of experience vs. memory – un reputat psiholog laureat de premiu Nobel explica mecanismele si variantele fericirii.

Sursa imagine: www.cisl.edu.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 2550723 678 986/andrinacraciun@gmail.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s