De ce este importanta traducerea unui site?

Serviciile de traducere sunt utile într-o gama larga de situatii. Afacerile internationale au nevoie de traducatori pentru a traduce materiale de marketing, contracte, manuale și alte documente, in timp ce firmele de avocatura cu clienti de nationalitate straina au, de asemenea, o multime de acorduri juridice si documente care trebuie sa fie traduse. Persoanele care doresc sa comunice eficient cu prietenii lor din strainatate ar putea avea de asemenea, mesaje si scrisori de tradus. Cum din ce in ce mai multi oameni folosesc internetul si crearea de pagini bogate în continut, exista o nevoie mai mare de traduceri de continut web, de asemenea.

De ce proprietarii de site-uri trebuie sa isi traduca site-urile? Utilizatorii de internet prefera sa viziteze site-uri care oferă informatii utile, pentru ca astfel de site-uri web le permit sa invete mai multe despre anumite domenii de interes si sa faca alegeri in cunostinta de cauza atunci cand fac achizitii. Daca site-ul are informatii care sunt benefice pentru consumatorii tinta, se va genera in mod natural o cantitate mai mare de trafic. Cu toate acestea, in cazul in care continutul de pe site este scris numai în limba engleza, va atrage doar oameni care pot intelege limba.

images

Chiar daca engleza este limba cel mai frecvent folosita pe Internet, aceasta este doar una dintre cele folosite de către utilizatorii de Internet. Miliarde de utilizatori comunica in alte limbi, care pot varia de la spaniola la chineza, si nu veti fi capabili sa ajungeti la aceste persoane, daca aveti doar texte si articole in limba romana in site-ul dumneavoastra. Se poate intampla ca unii vorbitori de limbi straine sa viziteze  site-ul, dar ei nu vor petrece o lunga perioada de timp si nu vor face cumparaturi acolo, dacă nu inteleg informatiile furnizate. Traducerea este modalitatea sigura de a face site-ul mai atractiv pentru vorbitorii de limbi straine. Daca sunteti dispus sa investiti timp si bani pentru a traduce continutul site-ului, acesta va fi capabil să ajunga la milioane de noi potentiali clienti. De exemplu, exista în prezent aproape 500 de milioane de utilizatori de Internet in China, si puteti extinde dramatic potentialul afacerii dvs. online, prin traducerea de continut web în chineza.

Puteti face site-ul chiar mai atractiv, la nivel global, prin traducerea continutului in mai multe limbi, cum ar fi spaniola, franceza, portugheza, germana, japoneza sau altele. Cel mai bun lucru care poate fi facut este sa alegeti limbile care sunt utilizate în tarile in care produse sau servicii anume ar putea fi foarte cautate. Un alt avantaj in traducerea site-ului este ca se poate îmbunatati optimizarea motorului de cautare.

Atunci cand traduceti continutul site-ului intr-o alta limba, se va adauga automat mai mult continut. Daca il traduceti in zece limbi diferite, site-ul va fi de zece ori mai bogat in continut decat inainte. Un lucru pe care trebuie sa il stiti este ca motoarele de cautare favorizeaza site-urile care contin volum mare de continut util, iar un site primeste un rang mai mare în afisarea rezultatelor la cautare. Veti vedea cum site-ul urca in top in motorul de cautare de fiecare data cand traduceti continutul intr-o alta limba. Avand astfel vizibilitate crescută pe motoarele de cautare, veti obtine mai multi vizitatori locali și straini.

Daca aveti nevoie de noi, ne gasiti la 0761 431 255andrinacraciun@gmail.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s